П`ятниця, 01.11.2024, 04:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Українська Кухня
Головна | Реєстрація | Вхід
Лящ з хріном і яблуками На 1 кг ляща — 250 г яблук, 100 г хріну, 0,3 склянки оцту, 1 ст. ложку цукру, по 1 кореню петрушки і моркви, 1 цибулину, 1 кг картоплі.
Обчищений і промитий лящ нарізують кусками, солять, заливають холодною водою (на 1 л води — 20 г оцту), дають 5 — 7 хв. постояти, перекладають в іншу посудину, заливають овочевим бульйоном або водою, солять і варять до готовності. Подаючи на стіл, готовий лящ кладуть на тарілку в центрі, а збоку — відварену картоплю і тертий хрін, змішаний з тертими кислими яблуками. |
Так руДюна макаронеЛимончикиДельфіниМані маніКваса КвасаПошукНаше опитуванняСтатистикаОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |