П`ятниця, 01.11.2024, 04:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Українська Кухня

Головна | Реєстрація | Вхід

Лящ з хріном і яблуками

На 1 кг ляща — 250 г яблук, 100 г хріну, 0,3 склянки оцту, 1 ст. ложку цукру, по 1 кореню петрушки і моркви, 1 цибулину, 1 кг картоплі. 


Обчищений і промитий лящ нарізують кусками, солять, заливають холодною водою (на 1 л води — 20 г оцту), дають 5 — 7 хв. постояти, перекладають в іншу посудину, заливають овочевим бульйоном або водою, солять і варять до готовності. Подаючи на стіл, готовий лящ кладуть на тарілку в центрі, а збоку — відварену картоплю і тертий хрін, змішаний з тертими кислими яблуками.

Так ру

Форма входу

Дюна макароне

Лимончики

Дельфіни

Мані мані

Кваса Кваса

Пошук

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Статистика

Аналіз сайту

Проверка тиц

Ваш IP

Створити безкоштовний сайт на uCoz