П`ятниця, 01.11.2024, 04:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Українська Кухня

Головна | Реєстрація | Вхід

Буряковий пиріг



Інгредієнти
Буряк 500 грам
Яйце куряче 4 шт
Цукровий пісок 150 грам
Борошно пшеничне в / с 150 грам
Цедра лимонна 1 чайна ложка (або апельсинова)
Какао-порошок 1 столова ложка
Сода харчова 1 чайна ложка
Ванілін 1 пакетик
Сік апельсиновий (з одного апельсина)
Сирна маса солодка 400 грам
Масло вершкове несолоне 100 грам
Сирки сирні дитячі 2 шт (100 грамові)

Приготування рецепта: Буряковий пиріг
Буряк потрібно відварити і натерти на крупній тертці.
Білки відділяємо від жовтків і збиваємо їх з цукром. До буряку додаємо жовтки, розтоплене вершкове масло, сік половини апельсина, какао, ванілін, соду гаситься оцтом, борошно, цедру половини апельсина або лимона.
Поступово до бурякової масі додаємо збиті білки. Отримане тісто буде рідкуватим. Виливаємо його в змащену маслом форму і випікаємо при t = 180 градусів 25-30 хвилин.
Готовність пирога можна перевірити за допомогою дерев'яної палички. Якщо проткнув пиріг, вона залишиться сухою, то пиріг готовий.
Остигати корж повинен у формі, потім буде легше його діставати.
Гострим ножем розрізаємо навпіл корж.
Готуємо простий крем. Змішуємо солодку сирну масу, тільки брати потрібно ту, що призначена для дітей (рідку) і два дитячих сирка. Намазуємо крем на нижній корж і зверху.
Прикрашаємо фруктами, цукерками різнокольоровими, трохи тертим шоколадом. Цей тортик не тільки смачний, але і корисний. А хто його пробує вперше, ніколи не скаже, що до його складу входить буряк.

    

  Торт з баклажанів


Інгредієнти:
Баклажани 2000 р
Сир Гауда 100 г
Помідори в'ялені 50 г
Коріандр сухий 4 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Сіль 10 г
Часник 6 зубчиків
Естрагон (тархун) свіжий 50 г
Базилік зелений свіжий 50 г
Рукола 100 г
Кріп свіжий 100 г
Олія соняшникова рафінована 10 мл.

Спосіб приготування рецепта :
Щоб приготувати торт з баклажанів, потрібно взяти баклажани, зелень трав за вашим смаком, часник, сіль, цибуля, помідори в'ялені або печені, коріандр, сир твердих сортів, рослинну олію.


Шарлотка

Інгредієнти:

4 яйця

1 склянка борошна

1 стакан цукру

3-4 середніх яблука

цукрова пудра

ваніль.

Спосіб приготування рецепта :Білки збити з дрібкою солі і з половиною норми цукру

Жовтки розтерти з цукром, що залишився і ваніллю.

З’єднати білки і жовтки, додати борошно й акуратно все перемішати.

Яблука очистити, нарізати скибочками.

У форму змащену маслом влити половину тіста зверху акуратно викласти яблука по всій поверхні, поверх яблук вилити суміш, що залишилася

Випікати до готовності 22-29 хв. (в залежності від духовки)

Остудити посипати цукровою пудрою.

Шарлотка готова тоді коли з’явилася золота скоринка і при проколюванні немає сирого тіста.



Так ру

Форма входу

Дюна макароне

Лимончики

Дельфіни

Мані мані

Кваса Кваса

Пошук

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Статистика

Аналіз сайту

Проверка тиц

Ваш IP

Створити безкоштовний сайт на uCoz