П`ятниця, 01.11.2024, 04:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Українська Кухня
Головна | Реєстрація | Вхід
Буряковий пиріг Інгредієнти Буряк 500 грам Яйце куряче 4 шт Цукровий пісок 150 грам Борошно пшеничне в / с 150 грам Цедра лимонна 1 чайна ложка (або апельсинова) Какао-порошок 1 столова ложка Сода харчова 1 чайна ложка Ванілін 1 пакетик Сік апельсиновий (з одного апельсина) Сирна маса солодка 400 грам Масло вершкове несолоне 100 грам Сирки сирні дитячі 2 шт (100 грамові) Приготування рецепта: Буряковий пиріг Буряк потрібно відварити і натерти на крупній тертці. Білки відділяємо від жовтків і збиваємо їх з цукром. До буряку додаємо жовтки, розтоплене вершкове масло, сік половини апельсина, какао, ванілін, соду гаситься оцтом, борошно, цедру половини апельсина або лимона. Поступово до бурякової масі додаємо збиті білки. Отримане тісто буде рідкуватим. Виливаємо його в змащену маслом форму і випікаємо при t = 180 градусів 25-30 хвилин. Готовність пирога можна перевірити за допомогою дерев'яної палички. Якщо проткнув пиріг, вона залишиться сухою, то пиріг готовий. Остигати корж повинен у формі, потім буде легше його діставати. Гострим ножем розрізаємо навпіл корж. Готуємо простий крем. Змішуємо солодку сирну масу, тільки брати потрібно ту, що призначена для дітей (рідку) і два дитячих сирка. Намазуємо крем на нижній корж і зверху. Прикрашаємо фруктами, цукерками різнокольоровими, трохи тертим шоколадом. Цей тортик не тільки смачний, але і корисний. А хто його пробує вперше, ніколи не скаже, що до його складу входить буряк. Торт з баклажанів Інгредієнти: Спосіб приготування
рецепта
:
Шарлотка
Інгредієнти: 4 яйця Спосіб приготування рецепта :Білки збити з дрібкою солі і з половиною норми цукру |
Так руДюна макаронеЛимончикиДельфіниМані маніКваса КвасаПошукНаше опитуванняСтатистикаОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |