П`ятниця, 01.11.2024, 04:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Українська Кухня
Головна | Реєстрація | Вхід
Кльоцки
Кльоцки — страва, що готувалася аналогічно галушкам, але з доповнювачами. Прісне (як на вареники чи галушки) тісто замішували з м'ятою вареною картоплею, свіжим кисломолочним сиром, виробляли кульки й варили їх в окропі, поки ті не спливали. На Поліссі готували різновид кльоцок — коми з гречаного, пшеничного борошна, м'ятої картоплі й тертого маку.
|
Так руДюна макаронеЛимончикиДельфіниМані маніКваса КвасаПошукНаше опитуванняСтатистикаОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |