П`ятниця, 01.11.2024, 04:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Українська Кухня

Головна | Реєстрація | Вхід

Кльоцки

Кльоцки — страва, що готувалася аналогічно галушкам, але з доповнювачами. Прісне (як на вареники чи галушки) тісто замішували з м'ятою вареною картоплею, свіжим кисломолочним сиром, виробляли кульки й варили їх в окропі, поки ті не спливали. На Поліссі готували різновид кльоцок — коми з гречаного, пшеничного борошна, м'ятої картоплі й тертого маку.

Так ру

Форма входу

Дюна макароне

Лимончики

Дельфіни

Мані мані

Кваса Кваса

Пошук

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Статистика

Аналіз сайту

Проверка тиц

Ваш IP

Створити безкоштовний сайт на uCoz